meet our team 

Wij zijn Paulien en Veroniek, gedreven foodies en zot van koken, levensgenieters én familie.  Samen vormen we een sterke tandem om sinds feb '24 a healthy lunchbar in Melden op de kaart te zetten. Oudenaardse roots brachten ons naar deze plek aan de voet van de Koppenberg, langs de verbindingsweg tussen Kluisbergen en Oudenaarde.  

Kathleen, mama van Paulien en zus van Veroniek, is onze vaste rechterhand in de keuken.  Al onze orders worden gestaag ingewilligd, maar ook zij kan héél goed koken!  De liefde voor lekker eten zit in de familie want dochters Jozefien en Justine staan ook alvast te popelen om bij te springen.. Vriend van Paulien, Benoît 'onze man in huis' zorgt voor de pr.  'Family first' zou de slogan kunnen zijn, maar we houden het op 'Eat your greens' want onze missie is meer groenten op tafel!

Onze keuze om voornamelijk met groentjes te werken is omdat we ervan overtuigd zijn dat met veel groenten de beste, mooiste en lekkerste gerechten worden gecreëerd.  Ze verdienen dankzij hun voedingswaarde en veelzijdigheid gewoon de meeste aandacht op je bord.  Elke dag met zoveel variatie, smaak en kleur mogen koken is een voorrecht, we love it.  Vlees, vis, kaas,... zorgen voor een leuke en volwaardige afwerking, maar ook vegetarische gerechten staan zeker dagelijks op het menu.

                                                                                        Graag tot binnenkort,  Paul & Vero & co

Café Légumes ad Koppenberg is het kleine zusje van Café Légumes Zwevegem, geboren in 2018 en sinds 2021 een vaste waarde in Zwevegem Park.  Bezieler Veroniek verdeelt haar zorg om beide teams in goede banen te leiden.

https://www.cafelegumes.be